Ericsson Local Services AB

Ericsson Local Services AB växer så det knakar. Vi är ett bolag inom Ericssonkoncernen som har viktig del i byggandet och underhållet av telekom- och energinät i Sverige. Vi har fått ett antal nya stora kontrakt och arbetar hela tiden med nytänkande och nyfikenhet för att nå nya marknader. Just nu är vi ungefär 750 medarbetare men vi vill bli fler!

Kulturen i vårt företag präglas av öppenhet och personligt ansvar för ett väl utfört jobb. Vi värdesätter alltid produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, friskvårdspeng samt utveckling via ett växande företag i en framtidsbransch.


 

Fälttekniker - Intresseanmälan


 Lägg upp din intresseanmälan via länken "Skicka ansökan"

 

Rollen som tekniker inom Ericsson Local Services AB innebär ett självständigt arbete i den dagliga fältverksamheten. Dina arbetsdagar är fria och rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och hålla tidsplaner. Du får chans att arbeta inom ett tekniktungt område och inom en väletablerad organisation där utvecklingsmöjligheterna är stora.

Vi har en stark gemenskap hos oss och hjälps åt i vardagen. Dessutom tillämpar vi något som vi kallar multiskillprincip, där vi vill att våra anställda får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens. Att både få lära ut till och lära av kolleger, är en självklarhet för oss.

Som fiber-och kabeltekniker kan dina arbetsuppgifter innefatta underhåll av de befintliga koppar- och fibernäten. Du arbetar med såväl svetsning, skarvning och blåsning av fiber som inmätning och dokumentation. Du utgår hemifrån med servicebil, tilldelas uppdrag och ansvarar sedan för avrapportering av utfört arbete. 

Övriga yrkesroller som finns hos oss är t.ex. spridningsnät-, transmission-, AXE/datacomtekniker.

Ericsson Local Services tillämpar kundstyrd schemaläggning enligt serviceavtalet, vilket innebär att arbete kan komma att ske kvällar och helger, alla dagar året om.

Normal arbetstid är 07.30-16.00.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, men framför allt ser vi tidigare erfarenhet av branschen som meriterande för tjänsten. Då vi lägger stor vikt vid din mångsidighet ser vi det som en ytterligare merit om du har en bakgrund inom flera områden – exempelvis kabel, FTTx, linjenät eller spridningsnät. För att lyckas som fälttekniker tror vi att du trivs i en dynamisk miljö med varierande arbetsdagar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. 

Vidare ser vi att du är noggrann, arbetsvillig och mån om att göra ett bra arbete. I din yrkesroll har du mycket kontakt med företagets kunder och det är därför viktigt att du är service-minded, social och utåtriktad samt trivs med att dela med dig av din tekniska kunskap.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Denna annons riktar sig till dig som vill skicka in en intresseanmälan. Vi rekommenderar att du ändå kontinuerligt besöker vår hemsida och söker de specifika tjänsterna som du är intresserad av.

 

 

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Alla län

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2017-06-30

Tillträde:
Omgående

Arbetsplats/placeringsort:
Flera orter

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Birgitta Larsson
mob: +46 725073653

Företagets hemsida:
http://www.ericsson.se/lss