Ericsson Local Services AB

Ericsson Local Services AB växer så det knakar. Vi är ett bolag inom Ericssonkoncernen som har viktig del i byggandet och underhållet av telekom- och energinät i Sverige. Vi har fått ett antal nya stora kontrakt och arbetar hela tiden med nytänkande och nyfikenhet för att nå nya marknader. Just nu är vi ungefär 750 medarbetare men vi vill bli fler!

Kulturen i vårt företag präglas av öppenhet och personligt ansvar för ett väl utfört jobb. Vi värdesätter alltid produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, friskvårdspeng samt utveckling via ett växande företag i en framtidsbransch.


 

Projektörer inom Fiber - Intresseanmälan


Lägg upp din intresseanmälan via länken "Skicka ansökan"

 

Som projektör är ditt övergripande mål att utveckla och bibehålla nöjda och lönsamma kunder. Du involveras tidigt i projekten och mötet med kund för att bidra med din kompetens och erfarenhet. Projektören arbetar främst i projekt som avser fiber och även till viss del koppar i det allmänna nätet.

Arbetsuppgifter

Som projektör kommer du ha ett övergripande ansvar för projektets genomförande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Skapa ekonomiska kalkyler som underlag för offerter
  • Planera för optimering, dimensionering och ta fram tekniska lösningar och dokumentation för uppdraget
  • Att avropa och upphandla underleverantörer för att skapa ett bra och lönsamt samarbete
  • Att ta fram arbetshandlingar och gå igenom dessa med berörda tekniker och underleverantörer
  • Att följa upp dina uppdrag och ha ansvar för budget, tidsplaner, resursplanering samt för avrapportering under projektet och vid dess slut.
  • Rapportering i Telias, Skanovas och Ericssons system samt att ta fram fakturaunderlag och fakturera.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasial utbildning inom teknik alternativt ekonomi eller ha motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. En förutsättning för tjänsten är att du har kunskap inom telekomnätets uppbyggnad samt inom produktområdena kabel, fiber, koppar och transmission. Du ska ha branscherfarenhet samt gärna 1-2 års erfarenhet av linjenät och projektering.

 Du bör även ha goda kunskaper inom:

  • CAD och Microsoft Office
  • Entreprenadjuridik och miljöbestämmelser
  • Projektmetodik och projektstyrning

Som person är du handlingskraftig, visar vilja och engagemang. Du är duktig på arbetsstrukturering och planering samt på att ta initiativ. För att lyckas i tjänsten är du affärsmässig och har en mycket god förmåga att bygga kontaktnät, internt likväl som externt, samt kan förstå och svara upp mot intressenters krav och önskemål. Du har en analytisk förmåga och kan se såväl helheten som detaljerna. Vidare är du van att förhandla och har goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter och leverera kvalitet på utsatt tid.

Kontaktuppgifter

Denna annons riktar sig till dig som vill skicka in en intresseanmälan och det kan du göra via nedanstående länk. Vi rekommenderar också att du kontinuerligt besöker vår hemsida www.ericsson.se/lss och söker de specifika tjänsterna som du är intresserad av.

 

 

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Avdelning:
Linjenät Nord
Linjenät Syd

Län:
Alla län

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2017-12-31

Arbetsplats/placeringsort:
Flera orter

[ Skicka ansökan ]

Företagets hemsida:
http://www.ericsson.se/lss