Ericsson Local Services AB

Ericsson Local Services AB växer så det knakar. Vi är ett bolag inom Ericssonkoncernen som har viktig del i byggandet och underhållet av telekom- och energinät i Sverige. Vi har fått ett antal nya stora kontrakt och arbetar hela tiden med nytänkande och nyfikenhet för att nå nya marknader. Just nu är vi ungefär 750 medarbetare men vi vill bli fler!

Kulturen i vårt företag präglas av öppenhet och personligt ansvar för ett väl utfört jobb. Vi värdesätter alltid produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, friskvårdspeng samt utveckling via ett växande företag i en framtidsbransch.


 

Nu söker vi

Kabeltekniker - Stockholm


Arbetsbeskrivning

Ericsson Local Services står i ett expansivt skede och nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas inom vår framgångsrika organisation. Hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett tekniktungt område och inom en väletablerad organisation där du har stor utvecklingspotential.

I rollen som kabeltekniker inom Ericsson Local Services arbetar du självständigt i den dagliga fältverksamheten. Dina arbetsdagar är fria och rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att hålla tidsplaner och driva ditt arbete framåt.

Som kabeltekniker ansvarar du för felavhjälpning och förbättring av de befintliga telenäten. Du arbetar främst på kopparnätet, men även underhåll av fibernätet hör till dina arbetsuppgifter. Du utgår hemifrån med servicebil, tilldelas uppdrag och ansvarar sedan för avrapportering och dokumentation av utfört arbete. Stolparbete förekommer i tjänsten.

Som anställd inom Ericsson Local Services ges du möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Vi tillämpar den så kallade multiskillprincipen, vilket innebär att vi hjälps åt i vardagen för att alla anställda ska få möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens.  Vi har en stark gemenskap hos oss och en företagskultur som präglas av öppenhet. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen och vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som arbetar hos oss.

Ericsson Local Services tillämpar kundstyrd schemaläggning enligt serviceavtalet, vilket innebär att arbete kan komma att ske kvällar och helger, alla dagar året om.

Normal arbetstid: 07:30-16:00.

Placeringsort: Stockholm

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete som kabeltekniker och mycket god kännedom om koppar- såväl som fibernätet. Du är van vid, och trivs med, att arbeta på fältet och ta ansvar för att ditt arbete blir utfört på utsatt tid och med god kvalitet. Du trivs också med kundkontakt och delar gärna med dig av dina tekniska kunskaper.

Som person är du metodisk, noggrann och arbetssam. Vidare är du handlingskraftig och engagerad i ditt arbete samt drivs av att utföra ett bra arbete. 

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kontakt

Du söker tjänsten via www.ericsson.se/lss eller via länken nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Tommy Peterson, +46 767208081.

Urvalet startar omgående – vi ser fram emot att få din ansökan redan idag!

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2017-08-30

Tillträde:
Omgående

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Tommy Petersson
tfn: +46 767208081

Företagets hemsida:
http://www.ericsson.se/lss